MARIJA NIKČEVIĆ

Nakon završenog Pravnog fakulteta u Podgorici, stiče akademsko zvanje TV producenta na Fakultetu dramskih umjetnosti Univerziteta Crne Gore na Cetinju. Apsolvent je magistarskih studija produkcije na istom fakultetu. Koordinator je crnogorskog MEDIA Deska. Radila na više filmskih i pozorišnih projekata, te kao koordinator i menadžer na projektima u kulturi: Kotorski festival pozorišta za djecu, Internacionalni TV Festival Bar, Light Residence workshop – ArTVision, Program podrške razvoju kulture u Nikšiću, Agro Dizajn – crnogorska kultura hrane, Međunarodni festival glumca Nikšić. Na Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju, bila je saradnik u nastavi na predmetu Radio produkcija.
Producent je nekoliko kratkih filmova kao i dugometražnog igranog filma “Iskra” (r. Gojko Berkuljan) koji je bio crnogorski kandidat za nagradu Oscar u kategoriji za najbolji strani film 2018. godine. Urednik je nekoliko publikacija u oblasti kulture.


DANIJELA RADULOVIĆ

Studije produkcije završila na Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju, gdje je trenutno apsolvent postdiplomskih magistarskih studija. Producentkinja nekolika kratkometražna filma i učesnica različitih manifestacija i projekata iz oblasti filma, scenskih umjetnosti i menadžmenta u kulturi. Učestvovala u različitim programima i radionicama: Sarajevo Talent Campus (Sarajevo Film Festival, Bosna i Hercegovina), Cinema City Campus (The Cinema City International Film Festival, Srbija), Balkan Film Connection (Auteur Film Festival, Srbija), CEE Animation Workshop (jednogodišnji program obuke za animirane i hibridne filmove). Saradnik na platformi za promociju balkanske kinematografije – AltCine, saradnik na projektu predstavljanja crnogorske kinematografije na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, ambasador Balkan Beyond Borders organizacije u Crnoj Gori. Članica je Udruženja filmskih producenata i reditelja Crne Gore.


MARKO JANJUŠEVIĆ

Rođen 01. 08. 1990. godine u Nikšiću. Diplomirao na Akademiji likovnih umjetnosti u Trebinju 2014. godine na odsjeku slikarstvo. Aktivno se bavi crtežom, slikarstvom, video formom, muzikom i tetoviranjem. Iza sebe ima tri samostalne izložbe i veliki broj grupnih izložbi i likovnih projekata. Pored toga, autor je velikog broja muzičkih izdanja, koncertnih i klupskih nastupa kao producent i DJ (pod imenima Jahnjoe i Pas Manit), i kao frontmen i producent muzičke grupe „Manitou“ sa kojom je objavio 2 albuma i nekoliko singlova. Član je Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore.